fbpx

Kedvező hitelezés 1,99%-os fix kamattal csak nálunk!

Az egyetlen, használatbavételi engedéllyel rendelkező újépítésű lakóépület! 

Fektessen építési telkekbe

A koronakrízis átalakította az emberek vásárlási szokásait, és az ingatlanpiac sem kerülhette el a változást. Hogy hatott a krízis a piacra, az árakra és miért nőtt 66%-kal Szlovákiában az ingatlanokkal kapcsolatos befektetések mértéke?

Míg 2020 elején az ingatlanárak a történelmi maximumhoz közelítettek, manapság a vásárlók már-már fellélegezhetnek. Az ingatlanárak folyamatos növekedésének a koronavírus megálljt parancsolt – a lakások és házak árai stabilizálódtak. A tartósan alacsony árak és a kedvező hitel feltételek tökéletes alapot adnak a befektetéshez. Ne szalassza el a kínálkozó lehetőséget!

Még ha nem is tudjuk, pontosan meddig fog tartani a krízis, tudjuk, hogy előbb-utóbb vége lesz, az ingatlanárak pedig ismét emelkedni fognak.

Használja ki a tökéletes alkalmat a befektetésre. Továbbra is elérhető lukratív építési telkek, Komárom határában. Válasszon a még szabadon maradt telkekből.

Megosztás:

Facebook
LinkedIn

A projekt állapota

A SOHOPARK területén jelenleg a bontási munkálatok, valamint az építési telkek kivitelezése zajlik. Októberben a tervek szerint a közművesítés (vízbekötés, szennyvízcsatorna, közvilágítás, villamos energia ellátás,

Olvass többet »