fbpx

Kedvező hitelezés 1,99%-os fix kamattal csak nálunk!

Az egyetlen, használatbavételi engedéllyel rendelkező újépítésű lakóépület! 

A Környék

A SOHO PARK lakóövezet elhelyezkedése elsőrangú kapcsolatot biztosít a vidéki nyugalom és a város közelsége között.

Biztonságos és nyugodt otthon,
egy lépésre a várostól

Gadóc városrész tökéletes helyszínt kínál a vidéki élet nyugalmához, mindezt ráadásul Komárom közelségében. Mindössze egy 10 perces út és máris felfedezhető a nyugodt természet, de ugyanennyi idő elég ahhoz, hogy a város legnagyobb bevásárlóközpontjaihoz (Family Center, OC Korzo, Lidl, Mercury Market, Tesco, Kaufland, Nay és sok más) látogasson el. Az utazás és bevásárlás lehetőségét segíti az újonnan felhúzott Duna-híd is, mely Magyarországgal köti össze Szlovákiát. 

 

Szó szerint a lakóparktól csupán pár lépésre található Gadócon az autóbusz-, valamint a vonatállomás. Előbbi gyalog mindössze 2 perces, míg utóbbi 5 perces sétával közelíthető meg. Ennek ellenére mindkét állomás pont elegendő távolságra fekszik a lakóövezettől ahhoz, hogy ne zavarják Önt a pihenésben. 

Otthona mögött pedig napi szinten juthat majd hozzá a legfrissebb pékáruhoz, valamint a helyi pörkölőből származó kávéhoz. 

Hogy máshogy is nézhetne ki egy tökéletes reggel?

"Az otthon az a hely, ahol az álmok valósággá válnak."

Hamarosan eladó lakások
a SOHO PARK lakóházban

Jövedelmező elhelyezkedés, kiváló szolgáltatások, kapcsolat a természettel, magánélet és biztonság. A lakástulajdonosok is élvezhetik a Soho Park lakókomplexum minden előnyét.