fbpx

Kedvező hitelezés 1,99%-os fix kamattal csak nálunk!

Az egyetlen, használatbavételi engedéllyel rendelkező újépítésű lakóépület! 

A projektről

Az összesen 24 alacsony rezsiköltségű lakóegységgel rendelkező, lukratív környezetben található lakóövezet a természet nyugalmának és a város közelségének tökéletes kombinációja.

A SOHO PARK
AZ ÖN ÚJ OTTHONA

A SOHO PARK a helyi érdekeltségű fejlesztő vállalkozás, az IMMO-MEM s.r.o. újabb műve, akik nevéhez már számos sikeres projekt fűződik. A lakóövezet új lehetőségeket kínál a luxusélet területén, Komárom határában. A felépített apartmanházak két-, három- és négyszobás lakásai a modern és magas színvonalú élet megtestesítői egy új építésű komplexumban, a város nyugodt sarkában, Gadócon.

SZABAD TÉR
A CSALÁDI ÉLETRE

A zavartalan nyugalom és biztonságérzet a családi élet alfája és omegája. A kisvárosi jellegnek köszönhetően a SOHO PARK-ban mindezek valósággá válnak. A lukratív fekvésű és átgondolt elrendezéssel rendelkező lakóegységek garantálják a magánszférát, a kiépített infrastruktúra és az alacsony rezsiköltség biztosítja a kényelmet, míg biztonságáról a telepített kamerarendszer gondoskodik.

TERMÉSZET ÉS SZABADIDŐ

A SOHO PARK lakóövezet számos pihenési lehetőséget kínál 4 000 m2-nyi területén. A komplexum Komárom határában található, ahonnan mindössze egy 10 perces kerékpártúrával megközelíthető a Duna és a Vág folyó környéke. A kiépített kerékpárúton eljuthatunk egészen Gútáig, Párkányig, vagy akár Pozsonyba is. További kellemes élményeket nyújthatnak a hosszú séták Komárom történelmi belvárosában, mely emellett számos lehetőséget kínál a vásárlás, a kultúra és a vendéglátás területén is.

A LAKÁSOK
MÁR MEGVÁSÁROLHATÓAK

Lakóövezet 24 különböző lakóegységgel. Fedezze fel két-, három- vagy négyszobás lakásaink kínálatát, melyeket a lukratív fekvés, alacsony rezsiköltség, természetközeliség, magánélet és biztonság jellemez.