fbpx

A projektről

Az 56 építési telekkel rendelkező, lukratív környezetben található lakóövezet a természet nyugalmának és a város közelségének tökéletes kombinációja.

A SOHO PARK az Ön új otthona

A SOHO PARK a helyi érdekeltségű fejlesztő vállalkozás, az IMMO-MEM s.r.o. újabb mesterműve, akik nevéhez már számos sikeres projekt fűződik. A lakóövezet új lehetőségeket kínál a luxusélet területén, Komárom határában. A teljes közműhálózat előkészítve várja, aminek köszönhetően az építkezés a SOHO PARK-ban megy, mint az álom. A megépítendő apartmanházak szintén a nagy, modern és magas színvonalú lakások valóságos megtestesülése, a csendes Gadóc városrészben.

Teremtse meg a családját támogató “hátországot”

A zavartalan nyugalom udvarában és a háza körül uralkodó biztonságérzet a családi élet alfája és omegája. A kisvárosi jellegnek köszönhetően a SOHO PARK-ban mindezek valósággá válnak. Az építési telkek átgondolt elrendezése garantálja a magánszférát, a kiépített infrastruktúra biztosítja a kényelmet, míg biztonságáról a telepített kamerarendszer gondoskodik.

Természet és szabadidő

A Komárom határában található SOHO PARK mindössze egy 10 perces kerékpártúrával megközelíthető a Duna és a Vág folyó. A kiépített kerékpárúton eljuthatunk Gútára, Párkányba, vagy akár Pozsonyba is. További kellemes élményeket nyújthatnak a hosszú séták Komárom történelmi belvárosában, mely emellett számos lehetőséget kínál a vásárlás, a kultúra és a vendéglátás területén is

Lakások hamarosan eladók

Lukratív környezet, magas színvonalú szolgáltatások, kapcsolat a természettel, magánszféra és biztonság.  Ezekre támaszkodik a SOHO PARK lakóövezet.