fbpx

Kedvező hitelezés 1,99%-os fix kamattal csak nálunk!

Az egyetlen, használatbavételi engedéllyel rendelkező újépítésű lakóépület! 

Befektetőknek

Használja ki a SOHO PARK nyújtotta lehetőségeket

A Soho Parkban található ingatlanok kiváló befektetési lehetőséget kínálnak mindazok számára, akik biztonságos és jövedelmező befektetést keresnek. A Komárom közelében található SOHO PARK lakóövezet modern, zöld környezetet biztosító lakásokat kínál, amelyek kiváló elhelyezkedést biztosítanak közel a városhoz.

Kiváló elhelyezkedés,
attraktív környezetben

A Komárom-Gadóc városrészben található SOHO PARK egyedülálló lehetőséget kínál Önnek arra, hogy ingatlanbefektetéséből tőkét kovácsoljon. A SOHO PARK a Duna közelében található, és a közelben számos finom étkezési lehetőséggel és bevásárlóközponttal rendelkezik, így kiváló elhelyezkedése energiát, modernitást és stílust sugároz. Gyönyörű parkjaival és zöld területeivel ez a lakónegyed ráadásul egyszerre ígér nyugalmat és luxust.

Akár hosszú távú lakhatásról, akár rövid távú befektetési döntésről van szó,
a SOHO PARK mindenkinek kínál valamit, aki magasabb életminőségre vágyik.

Hosszútávú értékmegtartás

Az ingatlanok folyamatosan változó világában a minőségi ingatlanvásárlás nagyszerű módja a jövőbe való befektetésnek. A SOHO PARK ingatlanjai hosszú távú értékmegőrzéssel rendelkeznek, így kiváló pénzügyi biztonságot nyújtanak.

Ahol egyre többet ér a pénze

Bár a Komáromi járás három főváros, Pozsony, Bécs és Budapest háromszögének középpontjában helyezkedik el, mégis, egész Szlovákiát tekintve ebben a térségben a legalacsonyabbak az ingatlanárak. Nem csoda tehát, hogy egyre több befektető tekint rá kiváló lehetőségként.

(nbs.sk kimutatásai alapján)

az országos árakhoz képest 47%-kal alacsonyabbak az ingatlanárak a Nyitrai kerületben

59%-kal alacsonyabb ingatlanárak,
mint a Pozsonyi kerületben

VISZONT 2019-től több, mint 60%-kal emelkedtek az ingatlanárak a Nyitrai kerületben

A Komáromi járás a kultúrák egyedülálló keveredésének és a lenyűgöző természeti örökségnek köszönhetően kiemelkedik a legtöbb régió közül, míg az alacsony ingatlanáraknak által könnyen profitot termelhet a befektetés. Egy igazi win-win helyzet! Akár ingatlanportfóliót szeretne kiépíteni, akár egy forradalmi üzleti ötletet álmodik meg, a SOHO PARK-ban elképzelései valósággá válnak.

A SOHO PARK apartmanházainak két-, három- és négyszobás lakásai a modern és minőségi élet megtestesítői. A lakóövezet teljeskörű infrastruktúrával rendelkezik, a közművesítés mellett különleges szolgáltatások biztosítják a magas színvonalú lakhatást.

Villamos energia ellátás

Vízbekötés

Szennyvízcsatorna

Optikai internet

Közvilágítás

Utak és járdák

Végtelen lehetőség

A SOHO PARK lakóövezet ingatlanjai határtalan lehetőségeket kínálnak a kreatív és ambiciózus emberek számára. A nyaralók fejlesztésétől a valamennyi alternatíva kiváló lehetőséggel rendelkezik. Akár kereskedelmi ingatlanná alakítaná, akár bérbe adott ingatlanként tekint rá, a SOHO PARK lakóövezetben a határ a csillagos ég.

Védelem az inflációval szemben

A folyamatosan változó gazdasági környezet korában különös jelentőséggel bírnak azok a befektetési lehetőség, melyek ellenállnak az inflációnak. A SOHO PARK lakóövezetében található ingatlanok még a bizonytalanság óráiban is őrzik értéküket, megbízható és megnyugtató védőbástyát nyújtva a tulajdonosoknak.

Previous slide
Next slide

Lépjen be a Soho Park lakóövezet kapuján és fektesse le jövedelmező jövője alapjait!

Tekintse meg a SOHO PARK lakóövezet még elérhető ingatlanjait!

Miért született meg a SOHO PARK?

A SOHO PARK a helyi érdekeltségű fejlesztő vállalkozásunk, az IMMO-MEM s.r.o. nevéhez kötődik.

„Elsődleges célunk, hogy ügyfeleinknek a legjobbat nyújtsuk, amikor lakhatási igényekről van szó. Arra törekszünk, hogy az embereknek olyan minőségi lakhatást biztosítsunk, amely a kényelem és az összetartozás valódi érzését nyújtja. Mi nem csak lakásokat építünk – igyekszünk olyan közösségeket alapítani, ahol nem csupán egyedül, de családjával és barátaival is pihenhet, ahol megismerheti szomszédait, és olyan emlékeket szerezhet, amelyek egy életre szólnak. Olyan otthonokat létrehozására törekedünk, amelyek igazi menedékké válnak. (kép a csapatról).“

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ha felkeltette az Ön érdeklődését a lakhatás eme új és modern formája és szeretne többet megtudni a Komárom határában megvalósuló SOHO PARK projektről, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével, vagy írjon nekünk közvetlenül az immomem@gmail.com e-mail címre.