fbpx

Kedvező hitelezés 1,99%-os fix kamattal csak nálunk!

Az egyetlen, használatbavételi engedéllyel rendelkező újépítésű lakóépület! 

Találja meg tökéletes otthonát
a SOHO PARK-ban

Szerezze meg álmai otthonát kedvező hitelezéssel és hihetetlenül alacsony, 1,99%-os fix kamattal. Ha a legjobb finanszírozási lehetőséget keresi új otthona számára, akkor jó helyen jár!

1,99%

NÁLUNK A LEGELŐNYÖSEBB

Célunk, hogy a legkedvezőbb piaci feltételek biztosításával segítsünk az ügyfeleinknek előteremteni a szükséges pénzügyi forrásokat. A fix kamatlábú hitelünk mindössze 1,99% kamattal egyedülálló lehetőséget biztosít új otthona megszerzéséhez.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Mi vagyunk a SohoPark lakóövezet közvetlen eladói, így garantáltan a legkedvezőbb ajánlatokat kínáljuk Önnek. Segítünk elérni céljait, legyen az egy új otthon vagy bármilyen egyéb befektetési lehetőség. Várjuk szeretettel!

STABILITÁS ÉS KISZÁMÍTHATÓSÁG

Az 1,99%-os kamatláb rögzítésével stabil és kiszámítható havi törlesztőrészleteket kínálunk Önnek. Nem kell tartania a hirtelen kamatemelkedéstől és a pénzügyi tervezés bizonytalanságaitól. Azért vagyunk, hogy a legjobb feltételeket biztosítva az Ön életét is megkönnyítsük.

Válassza ki az Ön számára tökéletes otthont a SohoPark lakóövezetben, mely előnyös természeti környezetben, biztonságos környéken, illetve alacsony fenntartási költségekkel várja Önt és családját. Ne hagyja ki ezt az alkalmat, lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy segíthessünk Önnek is megtalálni az igényeinek és álmainak megfelelő lakást.

Használja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezzen előnyös hitelt csak nálunk 1,99% -os fix kamattal! Valósítsa meg álmait beláthatatlanul magas költségek nélkül.